kiss zenede alapfokú művészeti iskola

NYITVATARTÁS

Az oktatás délutáni napszakban történik,egyes esetekben szombaton is. Felnőtt oktatásra korlátozott számban délelőtt is van lehetőség.

ELHELYEZKEDÉS

2. emelet

ELÉRHETŐSÉG

www.kiss-zenede.hu/zenede

+3612747549

info@kisszenede.hu

Zene-tánc-képzőművészeti ágon , magas színvonalon tanulhatnak művésztanárainktól államilag elismert képzés keretein belül. Számtalan hangszer közül lehet választani,ezen kívül balett, modern tánc, néptánc, festészet, grafika képzés folyik az intézményben. Egyes képzések angol nyelven is elérhetők. Emellett pedig felnőttoktatásra is lehetőség van egyéni tanrend szerint.

“Iskolánk, az alapítványi fenntartású Kiss Zenede Alapfokú Művészeti Iskola 1993-ban alakult Budapest II. kerületében. Évente több mint 500 növendék tanul nálunk, 25 tanszakon. A klasszikus zenei műfajok mellett egyre nagyobb teret adunk a könnyűzenei műfajoknak, modern technikáknak és módszertani repertoárunkba is igyekszünk beépíteni az újabb, hitelt érdemlő kezdeményezéseket. Mindezeken keresztül szeretnénk a most felnövekvő generáció számára közelebb hozni a művészi önkifejezés napjainkban is létjogosultsággal bíró számos formáját, a zenélés a művészi mozgás és az alkotás örömét. Az elmúlt tapasztalatai szerint, a fellépések és versenyszereplések sikerei, a beiratkozók magas száma azt igazolják, hogy érdemes nyitottnak lennünk mind a szakmódszertani újítások eredményeire, mind a társadalmi szükségletek változásaira, és az új tudástartalmakat integrálni képzésünkbe – a művészetoktatás hagyományainak megtartása mellett.”